Beginnerscursus online

meer info

Online onderwijsprogramma

De opleiding in de Ramtha School begint met een Beginnersevent gevolgd door een Gevorderden Workshop. Beide zijn online beschikbaar als op-aanvraag-uitzendingen op Ramtha.TV. Studenten kunnen online deelnemen via streaming, of op de campus te Yelm en op geselecteerde internationale locaties.

Dit twee stappen curriculum bereidt elke student voor om live events met Ramtha bij te wonen of te volgen via streaming. Je zal Ramtha’s model van de realiteit leren, zijn vocabularium en technieken, die elke student inwijden in de directe ervaring van persoonlijke waarheid om een Opmerkelijk Leven te Worden®.

Stap 1

Het online Beginnersevent is een 30 uur durende cursus bestaande uit lessen van Ramtha en JZ Knight van over heel de wereld met instructies en trainingen om de geest te verruimen. Er worden eveneens video-instructies en trainingen gegeven door Ramtha’s aangestelde leraren.

Het 30-uur durende programma is verdeeld in 4 modules. Deze modules bestaan uit lessen en technieken om de geconcentreerde focus te ontwikkelen, die noodzakelijk is voor het creëren van een nieuw leven. Alle lessen zijn beschikbaar als streamings op aanvraag. Dit laat je toe om elke les zo vaak te herbekijken als je zelf wilt.
Je zal leren:
Hoe bewustzijn en energie de aard van de realiteit creëren

Hoe attitudes een invloed hebben op het DNA, de ultieme gezondheidsfactor van elke persoon

De herdefinitie van God als de Waarnemer in quantumfysica

Een overzicht en de nauwkeurigheid van Ramtha’s lange termijn voorspellingen

Hoe een opmerkelijk leven te leven

Stap 2

De tweede stap voor nieuwe studenten is een vijf dagen Gevorderden Workshop op aanvraag die je op je eigen ritme kan volgen. Deze cursus is beschikbaar op Ramtha Tv eens je het Beginnersevent hebt vervolledigd.

Meer info